Izvor: Blic.rs
25.01.2024 u 11:45
0

BILJANA SEČIVANOVIĆ PUCA OD SREĆE: Pevačica zakazala veliko slavlje

Pevačica Biljana Sečivanović nedavno je podelila najlepše vesti, a tom prilikom je otkrila da se priprema veliko slavlje u njenom domu.

Naime, sin Biljane Sečivanović, Matija, će u aprilu postati punoletan, a ponosna mama kaže da su već uveliko počele pripreme za ovaj dan.

 Napuniće u aprilu 18 godina i zakazali smo slavlje i već polako organizujem sve što treba. Svakako moram da povedem računa o svemu, tu će biti dosta drugara, dece, pa će konzumacija alkohola biti najveći problem. Poznavajući svoje dete mislim da tu neće biti velikih problema, poznajem i njegove drugare, svi su dobra deca – rekla je ona.

SLAVLJE U DOMU BOSILJČIĆA: Ivan i Jelena imaju divne vesti

Biljana ističe da je njen naslednik skroman i da nije tražio neki poseban poklon za 18. rođendan, ali će mu ona svakako prirediti jedno iznenađenje.

– Biće neki skroman poklon, već je položio vožnju i auto je dobio. Za taj rođendan će biti neki gost iznenađenja za koga on ne zna, to će biti poklon – zaključila je Biljana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter