Izvor: TELEGRAF
13.03.2024 u 11:02
0

ANA KOKIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN: Ovakvu foru još niste videli – godine joj podelili na dve torte

Pevačica ponosno nosi svoje godine

Pop zvezda Ana Kokić 11. marta je napunila 41 godinu, a fotografije sa intimne proslave je podelila prošle noći. Nju su iznenadile njene ćerke, Nina i Tea, zajedno sa njihovom tetkom, a Aninom sestrom, Majom. Poklonile su joj dve torte u obliku srca i na jednoj su bile svećice u broju 20, a na drugoj 21.

– Nisam od onih koji kriju svoje godine, čak sam ponosna na njih! Guramo ja i ona mala ja, maštamo i dalje o lepšem svetu gde vlada mir, nosimo ružičaste naočare, volimo celim srcem sve što nas čini srećnim i vešto s sklanjamo od negativnog i lošeg – počela je Ana, pa u šaljivom stilu dodala: sklanjamo od negativnog i lošeg .

KARLEUŠA JE VELIKI HUMANITARAC: Pokrila troškove lečenja, javnost oduševljena!

 

Mojim devojčicama se ne dopadaju moje godine, kažu „Ne idu ti, nije ti još bela kosa“! Pa su odlučile da mi naprave (u dogovoru sa mojom sestrom) dve torte i nekako podele taj „veliki“ broj! A ja u skladu sa tim mogu samo da zapevam „Dvadeset mi je i kusur godina“.

 Jeste kusur malo veći, ali koga briga kada si zdrav, voljen i srećan! To je sve sto mi treba! I da, definitivno najukusnije i najslađe torte. Hvala svima na lepim zeljama! – napisala je Ana putem svog Instagrama, a čestitke su se samo nizale:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter