Izvor: ALO
13.03.2024 u 10:02
1

KARLEUŠA JE VELIKI HUMANITARAC: Pokrila troškove lečenja, javnost oduševljena!

Pop diva još jednom dokazala zašto je najveći borac za životinjska prava

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je pokazala svoju humanost tako što je pružila pomoć psu po imenu Oskar.

Ovaj pas je pretrpeo strašno zlostavljanje, skoro do smrti, od strane drugih pasa.

ZATO ŠTO IM JE NOVAC TOLIKO VAŽAN, ZATO GA NIKADA NEMAJU: Lane o jednoj stvari nikada nije pričao, a ZBOG 100 DINARA odbio ulogu

– Oskarov držalac je više puta sa Oskarom u pijanom stanju prilazio kapiji i huškao dva nemačka lovačka terijera na Oskara kako bi došlo do borbe pasa, na šta ga je vlasnik kuće više puta upozoravao da to ne čini. Držalac je nastavio sa ovim radnjama i kroz metalni otvor na duploj kapiji gurnuo glavu Oskaru kako bi ga psi dohvatili što su i učinili i došlo je ozbiljnog povređivanja Oskara, o čemu je direktno odgovoran njegov držalac – navodi se na Instagram stranici udruženja koje zbrinjava napuštene ljubimce.

Povređenog psa ubrzo su pronašli ljudi, koji su ga odmah zbrinuli. Oskar je morao na hitnu operaciju, koju je finansirala upravo pop diva Jelena Karleuša.

– Jedna lepa vest. Sve troškove lečenja, operacije i terapija za Oskara pokrila je Jelena Karleuša. Veliko hvala na nesebičnom trudu i ulaganju u vezi očuvanja dobrobiti životinja, a posebno hvala u Oskarovo ime – naveli su oni, uz fotografiju šteneta koje se oporavlja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KARLEUŠA JE VELIKI HUMANITARAC: Pokrila troškove lečenja, javnost oduševljena!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter