Izvor: ALO
13.03.2024 u 11:42
0

„BOLESNA I PROPALA“ : Anđelka Prpić dobija sramne komentare, momentalno se oglasila i poslala jasnu poruku!

Glumica se osvrnula na komentare koje dobija na društvenim mrežama

Glumica Anđelka Prpić u četvrtoj je deceniji života, a kako se može primetiti po njenom negovanom izgledu, sa godinama se odlično nosi.

Glumica se u novoj objavi na društvenoj mreži Instagram „požalila“ na komentare i pitanja koja dobija.

ANA KOKIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN: Ovakvu foru još niste videli – godine joj podelili na dve torte

– Za sve vas koji se pitate da li sam bolesna – hvala Bogu nisam, ali sam ostarila. Hvala Bogu jesam i zašto sam tako propala, hvala Bogu ne osećam se tako – navela je Anđelka dok se šminkala, a onda otkrila kakve savete dobija:- Za sve vas koji se pitate da li sam bolesna – hvala Bogu nisam, ali sam ostarila.

Hvala Bogu jesam i zašto sam tako propala, hvala Bogu ne osećam se tako – navela je Anđelka dok se šminkala, a onda otkrila kakve savete dobija:- Za sve vas koji se pitate da li sam bolesna – hvala Bogu nisam, ali sam ostarila. Hvala Bogu jesam i zašto sam tako propala, hvala Bogu ne osećam se tako – navela je Anđelka dok se šminkala, a onda otkrila kakve savete dobija:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter