Izvor: Alo.rs
24.10.2023 u 14:55
0

BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE MLADENOVIĆ NIJE U PRITVORU: Ogalsio se posle skandala i poručio samo jedno!

Bivši dečko Aleksandre Mladenović se oglasio nakon skandala.

Pevačica Aleksandra Mladenović našla se u žiži interesovanja nakon što je otkrila da je bivši dečko uhodi, a prilikom uključenja u jednu emisiju izjavila je i da je on trenutno u pritvoru.

Njen bivši momak, S.C, sada se oglasio na svom Instagram profilu i šokirao izjavom.

Pevačicin bivši dečko naveo je da svojoj nekadašnjoj devojci ništa ne zamera, te da je i dalje neizmerno voli.  

– Ne želim da se vraćam na staro, ona je moja ljubav koju mnogo volim i ne mogu ništa loše da kažem za nju. Hvala svima na svakoj podršci i pomoći – napisao je on na svom Instagram profilu uz emotikon srca.

ŠOK PREPISKA: Isplivale poruke Mladenovićke i dečka s kojim je raskinula, bivši izneo teške optužbe

 Podsetimo, Aleksandra se uključila uživo u jednu emisiju gde je progovorila o novim detaljima i šta joj je on sve radio, a onda istakla i da se lažno predstavljao.

– On je trenutno u jako lošem psihičkom stanju, na lekovima je, on je nakon svih bljuvotina koje je napisao objavio slike sa mnom dok je policija tragala za njim. Legao je ispred moje zgrade, stavio je jastuk ispod glave i spavao je tu. On je trenutno u pritvoru, čekam da vidim šta će biti. Ne znam da li će mu neko platiti kauciju, volela bih da ostane u pritvoru, volela bih da ostane tamo. Plašim se za svoju bezbednost – rekla je Aleksandra Mladenović .

Inače, Aleksandra je bivšeg dečka optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu partnerku.

– Meni samo treba mir, imam podršku od svih svojih, mnogo njih mi je pisalo, jako sam loše trenutno, ali to će proći, samo želim da se zaštitim i da mi on ne prilazi, da se vrati kući kod svojih i da ga više ne vidim, to samo trenutno želim. Ići ću sigurno na psihoterapiju posle ovoga. Želim da ga deportuju iz Srbije. Mislim da on ne može da ostane ovde, nije prijavljen, ne znam šta ću uraditi kada izađe, možda negde otputujem. Ne osećam se bezbedno, volela bih da ga odvedu na lečenje, poručila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter