Izvor: Kurir/informer
18.05.2023 u 12:24
0

BRESKVICA PLANIRA UDAJU?! Pevačica razmišlja o venčanju, priželjkuje INTIMNU CEREMONIJU

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica nakon raskida sa reperom Mihailom Veruovićem Vojažemsreću je pronašla pored zgodnog policajca iz Leskovca, Nemanje Stanisavljevića sa kojim planira da provede ostatak svog života.

Ona je takođe progovorila i o svadbenom veselju koje planira sa svojim partnerom.

– Sve je na privatnom planu baš kako treba! Nekad u budućnosti bih volela da imam malu svadbu ne volim veliko ništa. Tu bi bio najuži krug bliskih ljudi i niko poznat ne bi pevao.

Breskvica je otkrila i na šta troši zarađen novac kao i koji privatni biznis pokreće.

– Najviše novca trošim na kola. Želja mi je da pokrenem servis za automobile, ali za sada ne mogu time da se bavim. Plan mi je da to bude neki moj biznis u budućnosti. Svakoj koleginici bi popravila automobil u svom servisu.

Crvenokosa pevačica se nedavno na svom nastupu pojavila u majici sa likom Dare Bubamara za koju kaže da je ikona.

– Tu ženu baš gotovim, ona mi je ikona. Zanimljiva mi je i pozitivna. Kada sam videla da postoji majica sa njenim likom odmah sam je poručila i obukla na svom nastupu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter