Izvor: KURIR.RS
12.06.2023 u 14:00
0

„ČIKA HALID MI JE DAO NAJDRAGOCENIJI SAVET!“: Nikolina Kovač o bardu narodne muzike: NIJE FOLIRANT, rekao mi je to KRATKO I JASNO!

U emisiji gostovala je pevačica Nikolina Kovač i podelila tom prilikom sa gledaocima koji je najdragoceniji savet koji je dobila od nekog starijeg, iskusnijeg kolege.

Izdvojila je, kako kaže, kratku i jasnu rečenicu barda narodne muzike, Halida Bešlića koju joj je jednom prilikom uputio.
– Imala sam poslednjih godina priliku da sarađujem sa čika Halidom i gostovala sam na njegovim koncertima. Toliko sam toga od njega naučila. On je tako jednostavan i tako divan u ophođenju sa svima. Nije, biću slobnodna to da kažem, folirant. Isto se ponaša i u 3 ujutru i na sceni i kada daje intervju. Sasvim je opušten i svoj. On je meni rekao jednu kratku u jasnu rečenicu: Budi svoja! – rekla je Kovač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter