Izvor: BSC happy portal
04.02.2023 u 16:25
0

ZABAVA NA 1879 METARA: Nikolina Kovač održala nastup za pamćenje na ovoj planini! (FOTO)

Platinasta plavuša očarala je publiku svojim sofisticiranim izgledom, vanserijskim vokalom i nenadmašivom magijom kojom je paralisala poštovaoce njenog lika i dela.

Jedna od popularnijih pevačica mladje generacije Nikolina Kovač održala je nastup u Olimpiskom baru Jahorina i priredila noć za pamćenje.

KAKVU ŽENU KAPOR IMA: Nikolina Kovač pokazala odličnu liniju u kupaćem! (FOTO)

Čim je izašla publika je pozdravila ogromnim aplauzom i uglas su se njom pevali njene kao i pesme drugih kolega.

Instagram printscreen

 

Nikolina je iskoristila da uživa par dana na ovoj planini i da napuni baterije za rad u studiju.

Naime, u pripremi je album, koji će za nekoliko meseci biti predstavljen publici, a pevačica ne krije sreću i uzbuđenje zbog prvenca.

  • Pripremam novim album i želim što pre da ga završim, milsim da to dugujem pre svega sebi, ali i publici nakon više od deset godina od mog prvog pojavljivanja. Album će biti prava stvar i pravi pokazatelj ko sam zapravo ja, trudim se da se što bolje organizujem kako bi sve išlo malo brže – kaže Nikolina.

 Koliko je publika bila oduševljena njenim nastupom dokaz je i to da su je organizatori pozvali da još jednom nastupi već krajem ovog meseca na istom mestu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter