Izvor: kurir.rs
23.08.2023 u 19:21
1

DA LI VAŽI ČEŠKA VOZAČKA DOZVOLA DARKA LAZIĆA! Zakon o saobraćaju je sasvim precizan OVKAO JE PREKRŠIO ZAKON

U popodnevnim satima, oko 15.10 časova u Zemunu kod Kvantaša, popularni pevač Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu.

Tom Prilikom, Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog kaznenih poena. Međutim sada se oglasio Damir Okanović i otkrio kakav prekršaj je napravio pevač

„OSEĆALA SAM SE KAO DA ME JE KRAVA POLIZALA“: Alka Vuica o prvom poljupcu i bivšem dečku – BAJAGI

Ukoliko je tačno da je Darku oduzeta dozvola, nije važno da li ima dozvolu Češke, njemu je zabranjeno da upravlja motornim vozilom na teritoriji Srbije. Ukoliko osobaima dvojno drževljanstvno, a u jednoj ima zabranu upravljanja motornim vozilom, on svakako nema pravo da vozi na teritoriji te države kojoj ima zabranu. – poručio je Okanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DA LI VAŽI ČEŠKA VOZAČKA DOZVOLA DARKA LAZIĆA! Zakon o saobraćaju je sasvim precizan OVKAO JE PREKRŠIO ZAKON”

  1. A da li gospodine Okanovicu to pise u ZOBS, ili bilo kom drugom zakoniku Republike Srbije , tj da vozac ne sme upravljati motornim vozilom sa vozackom dozvolom druge drzave ako mu je u Srbiji oduzeta srpska vozacka dozvola ili da isti ima zabranu upravljanja motornim vozilima na teritorji Republike Srbije? Covek koji ima dvojno drzavljanstvo i koji boravi u inostranstvu pa dodje privremeno na odmor u Republici Srbiji , nebitno da li je vozilo na srpskim tablicama ili inostranim i bez obzira da li mu je na teritoriji Srbije oduzeta srpska vozacka dozvola ili ima zabranu upravljanja, moze upravljati do 12 meseci sa tom vozackom dozvolom motornim vozilima na teritoriji Republike Srbije bez obzira sto se kazna vezuje za vozaca a ne za dozvolu .Taj vas srpski zakonik ima malo previse rupa , zar ne ?
    Svako dobro i veliki pozdrav za ,,strucnjaka“ Okanovica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter