Izvor: BSC HAPPY
29.06.2023 u 10:11
0

Deda Aurel napravio SVADBU za 2 UNUKA i UNUKU u isto vreme i to u svom dvorištu- ispod ŠATORA zapevala SNEŽANA ĐURIŠIĆ i BEKI BEKIĆ!

Udaljena svega nekoliko kilometara od Zrenjanina, Ečka je naselje bogate istorije i sa više zanimljivih turističkih odrednica. Možda vam je manje poznato da se upravo u ovom kraju održavaju i velike romske svadbe.

Porodica Dan potiče upravo iz tih krajeva. Glavni domaćin je deda Aurel, koji je pre nekoliko decenija sa svojom porodicom napustio, kako bi otišli u daleku Dansku. Tamo su stekli veliko bogatstvo, koje danas vole da troše na glamurozna i skupa veselja.

Deda Aurel je odlučio da oženi 2 unuka i jednu unuku istog dana i to u dvorištu svoje kuće!

Kada kažemo da su u pitanju poprilično mladi mladenci, otkrićemo vam jedan poprilično zanimljiv podatak, a to je da 6 mladenaca zajedno imaju 101 godinu.

Happy TV


Dom porodice Dan u Ečkoj podseća na pravu gastarbajtersku građevinu. Velika kvadratura sa mnogo detalja, što u kući, što u samom dvorištu. Za šator i dekoraciju su dali par hiljada evra, a mislili su na sve detalje i nisu štedeli! Da se ni trenutka nije štedelo kada je ova svadba u pitanju, govori podatak da su domaćini samo

za jelovnik tog dana izdvojili čitavo bogatstvo.

Kada je muzika u pitanju, glavni orkestar je bio- orkestar Dragana Ćirkovića Ćire, a goste su zabavljali mnogi pevači. Glavne zvezde su bili Beki Bekić i Snežana Đurišić.

ISKRENA DO KOSKE Tanja Savić priznala: Treba mi muškarac
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter