Izvor: Alo
27.03.2024 u 17:30
1

DRAGANA MIRKOVIĆ SE HITNO OGLASILA! U jeku drame oko razvoda pevačici je ovo najvažnije – BRAVO, LJUDINO!!!

Pevačica nikada sebe nije stavljala na prvo mesto

Nestanak dvogodišnje devojčice Danke od juče potresa javnost, a tim povodom oglasile su se i brojne poznate ličnosti, među kojima je i Dragana Mirković.

Podsetimo, javnost već dva dana bruji o pevačicinom razvodu od supruga Tonija Bijelića, međutim, Dragana se uprkos tome oglasila na svom Instagram profilu i povodom nestanka male Danke. 

Pevačica je podelila fotografiju sa njenom slikom uz zvanično obaveštenje o nestanku i time dala doprinos akciji „Amber alert“ koja se juče aktivirala.

Podsetimo, Dragana je juče zvanično saopštila da se razvodi od Tonija posle 24 godine braka, a spekuliše se da oni duže vreme ne žive zajedno, kao i da on ima drugu partnerku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DRAGANA MIRKOVIĆ SE HITNO OGLASILA! U jeku drame oko razvoda pevačici je ovo najvažnije – BRAVO, LJUDINO!!!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter