Izvor: KURIR/PINK.RS
28.03.2023 u 12:19
0

EMOTIVNIM REČIMA DOKAZAO SVOJU LJUBAV! Relja Popović predstavio svoju dugogodišnju strast, a ovom fotkom ODUŠEVIO FANOVE!

Naš poznati reper, bivši član grupe "Elitni odredi" i partner reperke Nikolije Jovanović, Relja Popović, vatreni je fan Partizana u svakom sportu, a najviše u košarci.

Košarkaši Partizana juče su dočekali, u 23. kolu ABA lige, ekipu Cedevita Olimpije u “Štark“ areni i uspeli da savladaju goste iz Ljubljane posle veoma uzbudljive završnice sa 76:73.

Nakon odnesene pobede, Relja se oglasio na Instagramu uz veoma zanimljivu sliku na kojoj možemo videti njega kad je bio dečak, kako nosi dres Partizana. Uz fotografiju objavio je i emotivnu poruku.

Relja Popović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Od prvog časa života svog, od trena kada sam ugled’o dan, u glavi se mojoj misao rađa da živim za Partizan. Na kraju sveta da igra Partizan on neće nikada ostati sam i svako će od nas ponosno reći za njega život ću da dam, računajte na nas – poručio je Popović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter