Izvor: blic.rs
19.12.2023 u 19:05
0

„ESTRADA JE ŠUGAVA“: Pevač opleo po kolegama

Pevač Bojan Marović rekao je da svoj posao voli najviše na svetu i da kada bi se opet rodio radio bi isto. Međutim, ne smatra sebe delom estrade.

Estrada je šugava priča, to je odvratan posao, to je kretenski posao potpuno, razumete, ja se ne bavim estradom, ja se bavim muzikom. Ja da se bavim estradom, ne znam ni sam šta bi se desilo sa mnom jer to nije moj organizam, ja nema veze sa tim. Ali mnogi se na estradi ponašaju kao da je njihov stomak jedini na svetu, kao da ničiji ne postoji oko njih, kao da niko ne jede i ne pije, samo oni, samo mi, daj meni, ja ću..

„VIŠE VOLIM DRUGO DETE“. Adaktar šokirao izjavama

I nije ih blam da budu po televiziji 200 puta dnevno iako nema razloga da priča niti ima šta da kaže.. ali izigravati pajaca po televiziji to mi je neverovatno… vidim nekima ozbiljno dobro ide,“ rekao je Bojan.

Pored ovoga, pevač je pričao o trendovima u muzici kod mlađih kolega.

„To potcenjivanje žena me izrazito nervira, kad žene u tim pesmama se potcenjuju najgore, u najgoru rupu se guraju, to je ono znaš: mala voli ovo, mala se prima na ono, mala trči za ovim kolima, mala je luda zato što voli ovo, znaš kao… Ja se stvarno izvinjavam, ništa to meni ne paše.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter