Izvor: HappyBSC
15.05.2020 u 18:45
0

ĆERKA DAR OD BOGA Ovako uživa Kameron Dijaz sa suprugom

Kameron Diaz (47) i Benji Maden (40) presrećni su jer im je u život ušla njihova kći koju su nazvali Radiks. Njihova devojčica došla im je kao veliki blagoslov u porodici uoči izazovne 2020. godine. Na taj trenutak čekali su dugo i trajao je pet godina.

Pevač grupe „Good Charlotte“ nazvao 47-godišnju Kameron „najboljom majkom, suprugom i prijateljicom“:

– Bilo da se ustaje jako rano ujutro, kako bi se pobrinula za sve nas (troje ljudi i gomila životinja) ili da istražuje i čita kako bi bila sigurna da budemo najbolji roditelji svojoj kćeri, ona je čudo prirode i ja sam joj neizmerno zahvalan. Mislim da je pametno podsetiti se svakodnevno, kada imaš posebnu osobu kao ja u svom životu, da ne uzmeš stvari zdravo za gotovo. Istina je, bez obzira na to što se događa ili što god drugi kažu ili misle, cenite majke. Sve ostalo nekako će se složiti, ali srećan dom vredi više od bilo kakvog zlata – zaključio je, a Diaz je otkrila da imaju super trik uz pomoć kojeg preživljavaju s malom bebom.

– Uspevamo jer imamo različit raspored spavanja. Benji je „noćna ptica“ pa ide kasno na spavanje, dok ja volim da idem u krevet ranije. Dok ja spavam, on se pobrine za bebu i obrnuto, što odlično funkcioniše. Rano se budim i tada se brinem za dete dok Benji spava – otkrila je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter