Izvor: Kurir
16.07.2021 u 08:59
0

GORDAN KIČIĆ DOBIO TITULU NAJBOLJEG REDITELJA: Srce mi je puno za ovo priznanje!

Rediteljski prvenac Gordana Kičića, film „Realna priča“, nastao uz podršku i Filmskog centra Srbije, na nedavno okončanom prvom izdanju Festivala filmskih komedija u bugarskom gradu Plovdivu ovenčan je sa dva priznanja – za najboljeg reditelja i najbolju sporednu ulogu. Dok je ovo drugo priznanje pripalo glumici Nini Janković za ulogu Jadranke, Kičić je ovenčan titulom najboljeg reditelja. Inače, Gordan Kičić se u „Realnoj priči“ prvi put istovremeno našao u ulozi glumca, reditelja i producenta.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO POVODOM POPLAVA U NEMAČKOJ: U ovim teškim trenucima možete da računate na prijateljsku pomoć Srbije! (FOTO)

MARKO MILJKOVIĆ PRED TUŽILAŠTVOM: Negirao sva krivična dela za koja se tereti

DR JANKOVIĆ UPOZORAVA: Biće hiljade zaraženih dnevno! Treća doza odmah

NAJVAŽNIJE TEME I AKTUELNI GOSTI! Probudite se uz „Vikend jutro“

– Drago mi je što je film dobio ova priznanja sada jer, taman kad je trebalo da putujemo s njim po festivalima, počela je pandemija koronavirusa i sve je stalo. Ipak, sve nadoknađujemo s godinu i nešto zakašnjenja, ali nema veze. Srećan sam što je film bio baš na ovom festivalu komedije, to je redak festival u Evropi koji je profilisan u tom žanru, a uz to srce mi je puno jer sam dobio prvo priznanje za režiju. Fenomenalno je i to što je Nina dobila nagradu, jer je bila odlična u filmu – kaže Kičić za medije.

Inače, film „Realna priča“, od kojeg je nastala i serija „Mama i tata se igraju rata“, prodat je onlajn platformi Amazon prajm, bio je već na raznim festivalima, autori i glumci su dobili potvrde da su sjajno odradili posao. Sve se publici dopalo na prvu loptu, ali sada kao da još više voli ovaj film.

– Taj zub vremena je pravo merilo kvaliteta filma. Sada nas čeka druga sezona serije „Mama i tata se igraju rata“, razvijamo polako celu priču, a snimanje treba da počne u oktobru, kad ćemo otkriti detalje – zaključio je Kičić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter