Izvor:
20.03.2017 u 20:13
0

GREŠKA ILI PRAVI POTEZ? Ova glumica je odbila ulogu Emilije u Boljem životu!

Dara Džokić je pre više od 30 godina odbila ponudu reditelja Aleksandra Đorđevića i scenariste Siniša Pavića da igra u seriji „Bolji život“.

Glumica zbog obaveza u pozorištu nije mogla da se prihvati posla, a angažman na projektu TV Beograd kasnije je proslavio njene koleginice Svetlanu Bojković, Lidiju Vukićević i mnoge druge.

Dara je tada imala tek tridesetak godina i mogla je da igra i Emiliju i Violetu Popadić.

– Odbila sam „Bolji život“, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim. Radila sam tada mnogo u pozorištu. Uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jedan svog postupka. Tako je trebalo da bude – rekla je Dara Džokić gostujući u jednoj TV emisiji.

Kurir

Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter