Izvor: HappyBSC
28.07.2020 u 13:07
0

NOVA POSLASTICA ZA GLEDAOCE HAPPY TV Kreće turska hit serija „Bodrumska priča“

Nova serija na Happy TV!

Od danas, pa svakoga dana u 18.05 sati, gledaoci naše televizije mogu da prate „Bodrumsku priču“. Ova turska serija romantična drama o preokretu u životu jedne porodice. Priča prepuna intriga, ljubavi i životne borbe.


Glavni glumac naš znanac iz serije „Gulperi“

Jedan od glavnih glumaca u seriji je Timučin Esen koji je gledaocima Happy TV poznat i kao tumač jednog od glavnih likova u hit seriji „Gulperi“, koja se takođe emitovala na našoj televiziji. Uz njega, u „Bodrumskoj priči“ igraju i Ševal Sam i Murat Ajgen. Režiju serije potpisuje Mehmet Ada Oztekin, a scenario Bašar Bašaran i Emre Ozdurin.


Evren je vlasnik lanca luksuznih hotela. Sa suprugom Jildiz i dvoje dece, sinom Atešom i ćerkom Su, uživa u bogatstvu u Istanbulu. Međutim u Bodrumu u kome se nalazi i većina njegovih hotela, on živi paralelni tajni život sa svojom ljubavnicom. Zbog nekoliko nepromišljenih, pogrešnih  odluka, dovodi sebe do bankrota. Sve je izgubljeno osim skromne kuće i 50 odsto deonica jednog malog hotela u Bodrumu.

Porodica odlučuje da se preseli, počne život ispočetka i to baš u gradu u kom živi Evrenova ljubavnica. Međutim, naviknuti na lagodan život u izobilju sada se susreću sa potpuno novim poteškoćama. Surova realnost ih zatiče nespremne i sada moraju da žive kao sav običan svet.

Imati pa nemati, da li je to zaista najveća kazna u životu?  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter