Izvor: ALO.RS
28.07.2021 u 11:30
0

SIMPSONOVI VIŠE NEĆE BITI ISTI! Preminuo glavni čovek koji je bio zadužen za popularni crtani

Poznati komičar, koji je pozajmljivao glas jednom od omiljenih likova iz „Simpsonovih“ preminuo je. 

PROČITAJTE JOŠ:

U BiH DANAS STUPAJU NA SNAGU ODREDBE O NEGIRANJU GENOCIDA

AMSS PORUČUJE: Vozači, izbegavajte vožnju po vrućini!

NOĆ ZA NAMA: Relativno mirna noć u Beogardu

Džeki Mejson, poznati američki komičar i glumac, preminuo je u 94. godini. Našoj, ali i svetskoj publici, ostaće upamćen po seriji „Simsponovi“ u kojoj je pozajmljivao glas jednom od likova.

Dobitnik je brojnih nagrada u karijeri, uključujući nagradu „Tony“ i „Emy“ za angažman u kultnim „Simpsonovima“ u kojima je svoj glas dao ocu Krastija Klovna, koji je takođe Rabin. Hospitalizovan je pre dve nedelje, a preminuo je u subotu u bolnici „Mount Sinai“ u Njujorku.

Komičari širom sveta odali su počast zvezdama na društvenim mrežama. „Zaista jedna od najsmešnijih emisija koje sam ikada video … ikad“, tvitovao je glumac Henri Vinkler. „Hvala ti Džeki i sada možeš da nasmeješ nebo.“, pišu mediji.

Džeki Mejson je rođen kao Džejkob Maza u mestu Šeboigan, Viskosin, 9. juna 1928. Kada je imao pet godina, preselio se sa porodicom u Njujork. Njegov otac, deda, pradeda i pradeda bili su rabini, a nakon koledža je zaređen i počeo je da vodi skupštine u Severnoj Karolini i Pensilvaniji.

Kasnije je za Čikago Tribne rekao da su na njegove propovedi dolazili i oni koji nisu jevreji jer je pričao puno viceva. Mejson se okrenuo komediji nakon što mu je otac umro kasnih 1950-ih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter