Izvor: Kurir.rs
26.07.2021 u 19:01
0

ŽELEO JE DA UPIŠE GLUMU, ALI NIJE DOČEKAO: Nakon 17. godina njegova majka otkrila istinu!

Iznenadna smrt mladog glumca Dušana Pekića  poznatog po kultnoj ulozi Pinkija u filmu „Rane“, dugo je bila misterija.

Dušan je preminuo u 19. godini kada je 2000. otišao u vojsku u Kraljevo, odakle se više nije vratio.

Pekić je želeo da upiše Akademiju i postane glumac, ali to se nikada nije ostvarilo. U noći između 26. i 27. marta tada devetnaestogodišnji Dušan preminuo je u vojnoj kasarni, a o uzroku smrti se do danas spekulisalo.

VAŽNO:

LIDER U REGIONU:Izveštaj evropske komisije POTVRDIO! Srbija postigla značajan napredak u oblasti inovacija!

IZMENE U PRAVOSUĐU BIH! Gordana Tadić razrešena dužnosti glavnog tužioca!

SUDAR LASTINOG AUTOBUSA I AUTOMOBILA U SMEDEREVU: Tri osobe poginule u automobilu, dok je šest osoba iz autobusa zadobilo lakše povrede!

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Očekuju nas visoke temperature od ponedeljka!

ČETVRTI DAN OLIMPIJSKIH IGRA! Glavni adut za medalju Milica Mandić u tekvondou!

Neki su rekli da je prevelika doza nedozvoljenih supstanci bila fatalna, dok su drugi govorili kako je ugušen u snu, a njegova majka Milunka Tašić je tek 17 godina smogla snage da sazna pravu istinu.

– Dušan je bio omiljen u društvu, a i među ženskim svetom! Imao je dosta simpatija i nekoliko devojaka! Njegova devojka Jelena Janković bila je puna života, kao i on. Žao mi je što odavno nemam nikakav kontakt s njom, volela bih da se čujemo – ispričala je pre nekoliko godina Pinkijeva majka.

PROČITAJTE JOŠ:

SVI DETALJI BEOGRADSKOG METROA! Vesić: Ove nedelje stiže i ugovor za projektovanje druge linije!

DELTA SOJ DOMINANTAN U EVROPI! Preliminarni dokazi sugerišu da su obe doze vakcine protiv Kovid-19 potrebne!

NASILNIK TUKAO ŽENE NA ULICI JER SU MU NAVODNO ŠUTIRALE AUTO: Određen mu je pritvor!

KOJI POZNATI IDU U SVEMIR: Oni su već kupili kartu!

Nikad neće zaboraviti poslednji susret, tog 26. marta 2000. godine, kada je dobila najgore vesti koje majka može da čuje – da joj je sin preminuo.

– Dobio je novu ulogu, ali smrt je bila brža. Bio je u Kraljevu u vojsci. Prethodnog dana bila je zakletva. Preterao je s pićem! Kad smo se rastali, otišao je sa drugom do susednog grada i nastavio da pije. Vratili su se oko ponoći u kasarnu. Kad je ujutru oficir budio vojnike iz njegove sobe, svi su morali da ustanu. Njega je ostavio da spava jer mu je bio miljenik, a i inače se teško budio – pričala je Milunka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

– Da ga je oficir probudio kad i ostale vojnike i sad bi bio živ, ali nije! Kasnije, oko osam sati, neko je ušao da nešto uzme i čuo da krklja! Tad su svi pojurili da ga spasu, ali bilo je kasno! U obdukcionom zapisniku piše da je smrt nastupila usled gušenja, zbog udisanja želudačnog sadržaja! “U grlu, dušniku i glavnim dušnicama nalazi se obilna količina želudačnog sadržaja, koja skoro u potpunosti ispunjava njihov lumen i u kome su prepoznatljivi delići polusvarene hrane”. Posle 17 godina sam se usudila da pročitam taj nalaz – otvorila je dušu.

Iako se nikada neće pomiriti sa njegovom smrću, Milunka nikoga ne krivi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter