Izvor: Kurir
19.03.2024 u 13:28
0

GOVOR TELA SVE OTKRIVA: Kejt Midlton uslikana sa Vilijamom, JEDAN DETALJ svima je promakao (FOTO)

Nasmejana i raspoložena na prolećnom suncu sa suprugom pored sebe, princeza od Velsa se očigledno vraća u najboljem izdanju posle mesec dana nagađanja i teorija zavere o njenom oporavku.

Prvi snimak Kejt Midlton od njene abdominalne operacije u januaru bio je konačni odogovor teorijama zavere i raznim pričama o stanju princeze.

Princ Vilijam nije mogao da sakrije svoje oduševljenje što je izašao sa svojom suprugom posle očigledno izazovnih dva meseca oporavka.

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms rekla je za „MailOnline“ da je Kejt odisala samopouzdanjem tela i nije pokazivala ‘slabost‘. Kako je objasnila njen izgled je razuverio ‘obožavaoce i negirao sve toksične glasine’ koje su kružile oko princeze.

Kejt ide ispred Vilijama, praveći dovoljno velike korake kako bi bilo jasno da nema nikakvih slabosti. Dok Vilijam lice krije ispod kape, govor tela Kejt Midlton ovde sugeriše želju da bude viđena. Ovo je prilično neobično ponašanje za vodeću kraljevsku osobu koja je „inkognito“ u javnosti, ali ovakav način hoda uverava fanove i odbacuje sva nagađanja. Glava joj je podignuta i nasmejana je, što je znak sigurnosti“.

Za kraj analitičarka je rekla: „Potpuno je zapanjujuće videti najtraženiju ženu na svetu i predmet spekulacija i glasina na društvenim mrežama kako se iznenada pojavljuje ovako, puna energije i neverovatno srećna„.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter