Izvor: KURIR/svet
14.05.2023 u 13:10
0

HOĆE DA JOJ OTMU VANJU! Snežana Đurišić progovorila o TVRDNJAMA: „Ne zanima me da li koleginice hoće da ga maznu“

Jedna od popularnijih pevačica narodne muzike, Snežana Đurišić, godinama je u skladnoj vezi sa uglednim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem, zbog čega je oštro reagovala na tvrdnje da koleginice žele da joj unište vezu sa dugogodišnjim partnerom.

 

  • Ne zanima me da li koleginice hoće da maznu Vanju! I kakav vam je to izraz, ježim se od toga, vi mladi ne znate za kulturu! Žena uvek treba da bude žena, a to maznula, diže mi se kosa na glavi od takvih reči! Ja nikome ne proveravam telefon, to je nekulturno, on je čovek lekar, ima svoje kontakte i poslovne i privatne. Ne možete nikome ulaziti u telefon, ili mu verujete ili ne, ne može neko tek tako da poljulja vaše poverenje, valjda znate kakav je taj neko s kim ste – kaže ljutito Snežana za domaće medije i dodaje:

– Ne, mene se uglavnom plaše, takav stav imam i bolje je tako. Ipak sam ja u godinama kada to više nije primereno – rekla je pevačica.

Inale, njih dvoje su dokaz da ljubav ne bledi vremenom, što je slučaj kod mnogih parova sa estrade. Pevačica je svojevremeno u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji, istakla da Vanju voli kao i prvog dana.

– Vanja i ja smo dobro, živi i zdravi, volimo se kao prvog dana – kratko je prokomentarisala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter