Izvor: ALO.RS
24.08.2023 u 17:07
1

JAVNO PONIZILA IGORA: Severina rekla šta misli o braku sa Kojićem (FOTO)

Hrvatska pevačica Severina Vučković razvela se od Igora Kojića, sina pevača Dragana Kojića Kebe pre dve godine, a sada je otkrila javnosti kako gleda na šestogodišnji brak na koji je stavila tačku.

Na profilima na društvenim mrežama Severina i dalje nije obrisala fotografiju sa venčanja sa Kojićem, ali je promenila opis fotografije, te njime jasno dala do znanja šta danas misli o njihovom braku.

Naime, bivši par venčao se 2015. godine u tajnosti, kada je pevačica i objavila fotku sa venčanja na svom Instagram nalogu uz tekst:

– Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grehota… 22. 11. – napisala je tada.

PRAVE SVADBU DALEKO OD SRBIJE: Anastasija i Gudelj posle crkvenog venčanja organizuju gala veselje

Nakon razvoda od Igora pevačica nije obrisala objavu sa svog profila, te se i danas može naći na njenom profilu, ali je opis dosta drugačiji.

Velika greška – piše sada u opisu fotografije, čime je Severina otkrila svoje mišljenje o propalom braku.

Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, pevačica se nedavno našla u centru skandala kada je na nastupu mirisala veš fanova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JAVNO PONIZILA IGORA: Severina rekla šta misli o braku sa Kojićem (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter