Izvor: Hello
29.11.2023 u 11:56
0

JEL’ I VI OVAKO OVIH DANA? Tamara Vučić objavila snimak iz porodičnog doma (FOTO)

Poslednjih nedjelja Tamara Vučić imala je vrlo ozbiljan tempo: razna dešavanja u gradu, kratak put u Pariz, pre toga poseta Egiptu…

Nije lako sve izdržati i menjati meridijane, no, sve to spada u “rok službe”, u nešto što njena pozicija podrazumeva i u čemu po svemu sudeći uživa.

Ipak, vreme je varljivo, a virusi vladaju i jedva čekaju priliku da nekog ščepaju. Kada nismo dovoljno odmorni ili naspavani, još im je lakše da nas osvoje.

Prva dama na Instagramu je objavila kratak video iz porodičnog doma, uz “zimsku” melodiju, pitanje: “Je l’ i vi ovako ovih dana?” i tužni smajli.

Prizor je zabrinuo njene pratioce, pošto im je upravo otkrila da se prehladila. No, odmah je pribegla prvoj pomoći u takvim situacijama – toplom čaju i limunu punom vitamina C. To bi trebalo da znači da će naredne dane provesti u toplini doma svog, kako bi se što pre vratila obavezama.

 

Instagram-Printscreen
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter