Izvor: Blic
11.02.2024 u 14:20
0

KRALJ ČARLS SE POJAVIO U JAVNOSTI: Prvi put nakon što je objavljeno da ima rak, evo šta je poručio narodu (FOTO)

Britanski kralj Čarls III posetio je danas crkvu u Sandringemu u Norfolku u Engleskoj, što je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je Bakingemska palata objavila da mu je dijagnostikovan rak.

Stanovnici toga sela videli su kralja dok je šetao ispred crkve Svete Marije Magdalene u Sandringemu, a on im je mahao, objavio je Bi-Bi-Si (BBC).

On je u subotu zahvalio javnosti na „podršci i dobrim željama“ nakon što je objavljeno da boluje od raka.

Tanjug- England, Sunday, Feb. 11, 2024. (PA via AP)

Kralj Čarls je rekao da svi oni koji su pogođeni rakom znaju da su takve želje „najveća uteha i ohrabrenje“.

Palata je u ponedeljak saopštila da je Čarlsu (75) dijagnostikovan oblik raka, manje od 18 meseci od početka njegove vladavine.

Čarls boravi na imanju Sandringem u Norfolku tokom terapije i u međuvremenu je predao deo javnih dužnosti svom sinu, princu Vilijamu, ali će nastaviti da vodi zvaničnu papirologiju.

Vest o njegovoj dijagnozi stigla je nakon što je Čarls proveo tri noći u bolnici prošlog meseca gde je podvrgnut korektivnoj proceduri zbog uvećane prostate.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter