Izvor: ALO.RS
08.03.2023 u 07:52
0

„LAŽE DA JE U LAS VEGASU, A NA ČUKARICI JE!“: Milicu Dabović ponovo urnišu na društvenim mrežama!

Ovoga puta je mnogima u oči upala lokacija koju je zvezda sajta za odrasle OnlyFans označila kao mesto nastanka fotografije - Las Vegas.

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović česta je meta podeljenih komentara, a ni današnji dan nije izuzetak.

Naime, Milica je na društvenim mrežama objavila niz provokativnih fotografija na kojima pozira u prozirnom trikou, pri čemu su njene obline dospele u prvi plan, ali to ovoga puta ipak nije bila tema onih koji su isprozivali Dabovićevu.
Ovoga puta je mnogima u oči upala lokacija koju je zvezda sajta za odrasle OnlyFans označila kao mesto nastanka fotografije – Las Vegas.

„Da, baš je ovakav pogled u Las Vegasu“, „Je l’ realna ova? Vidi se da je Beograd u pitanju, i to neka prigradska naselja“, „Laže da je u Las Vegasu, a na Čukarici je“, „Taman kad pomisliš da nema novo dno, ova te demantuje“, nizali su se komentari bez konca i kraja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter