Izvor: Kurir
28.09.2023 u 14:21
0

LJUBAVNI ŽIVOT GRKA NA MESTU: Stefanos Cicipas i Paula Badosa poslali poruku svim HEJTERIMA!

Ljubav između Stefanosa Cicipasa i Paule Badose nije ugašena.

Proteklih dana svetski mediji su spekulisali da su Grk i Špankinja raskinuli, jer su obrisali sve zajedničke fotografije sa njihovog instgram naloga „Tsitsidosa“. U tome su prednjačili portali iz Španije i Velike Britanije.

 

Posle svega, Stefanos Cicipas i Paula Badosa su zajedničkom fotografijom na instastoriju odgovorili svim svojim hejterima, odbacivši tako sumnje da je njihova veza u krizi.

Novinarima, ali i njihovim pratiocima još nisu poznati razlozi brisanja zajedničkih fotografija. Sumnju su izazvale i objave Paule Badose na fotkama u provodu sa svojom najboljom prijateljicom Beloruskinjom Arinom Sabalenkom, prvom teniserkom sveta.

Sasvim je sigurno da je emotivna veza Cicipasa i Badose neiscrpna tema mnogih medija u svetu. Njihova ljubav bila je osveženje za „beli sport“, a malo je nedostajalo da zaigraju zajedno u mešovitom dublu na Vimbldonu.

Da se Grk i Špankinja igraju sa svojim obožavaocima, ali i medijima postalo je jasno kada su i najnoviju fotku postavili na zajednički instagram nalog „Tsitsidosa“, ali samo kroz instastori, na kojem više nema nijedne fotografije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter