Izvor: KURIR.RS
04.04.2023 u 12:16
0

MALI KEBA PLAŠI SE OKA SOKOLOVOG! Igor Kojić krije registraciju maskom dok jede FAST FUD?!

Igor Kojić našao je način da izbegne kaznu za nepropisno i bahato parkiranje, pa je tako na registraciju svog automobila stavio masku za lice koja je pokrila brojeve na tablici.

 

U ovo se uverio i paparaco, koji je zabeležio trenutak kad je Kebin naslednik skidao masku s registracije, a onda se s prijateljima uputio u nepoznatom pravcu.

Naime, bivši Severinin suprug je najpre s prijateljima svratio u jedan lokal brze hrane na Slaviji, gde je opušteno ćaskao s njima. Dok je jeo, on se parkirao ispred samog ulaza u lokal, gde je parkiranje zabranjeno. Ipak, pošto sistem za kontrolu vozila „Oko sokolovo“ nikad ne spava, Kojić se snašao kako bi na miru pojeo sendvič koji je naručio.

Kad je završio s jelom, on je izašao iz lokala, pogledao oko sebe, pa kad se uverio da nema kontrole na vidiku, na brzinu skinuo masku, seo u automobil i otišao dalje.

Podsetimo, Igor već nekoliko meseci uživa u vezi s glumicom Teodorom Bjelicom, a paparaco Kurira ih je sredinom januara uslikao na Kopaoniku, gde su bili na jednoj dnevnoj žurki.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter