Izvor: Nportal
26.09.2023 u 11:37
1

IGOR KOJIĆ SLOMLJEN OD BOLA: Drug mu poginuo na Kosovu i Metohiji

U razmeni vatre između takozvane kosovske policije i Srba sa severa Kosova stradala su trojica Srba - I. M, S.N. i B.M.

Vest je potresla ceo region, a tim povodom oglasila se i estrada. Kebin sin, Igor Kojić, objavio je fotografiju sa stradalim Srbinom.

Stradali dečko bio je njegov drugar, sa kojim je jednom prilikom obišao manastir Gračanicu, gde je i nastao zajednički selfi.

Ovo su trojica Srba poginula u Banjskoj

Polje kao nijedno, nad njim nebo, pod njim nebo i na njemu moj drug – napisao je Kojić u ranijoj objavi na Instagramu koju je sada ponovo okačio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Podsetimo, I. M. (50) je bio otac dvoje dece, a radio je kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica. Drugi nastradali je S.N. (31) iz Zvečana. Kako navode lokalni mediji i meštani, S.N. je bio pošten i dobar čovek, a juče je ranjen i podlegao je povredama od metka Kurtijevih specijalaca u napadu u Banjskoj. B.M. koji je takođe nastradao je pre nekoliko meseci postao otac, ali je, nažalost, podlegao povredama.

Srbin koji je učestvovao u incidentu kod Banjske i koji je je ranjen tokom sukoba sa Kosovskom policijom, operisan je u Prištini i u stabilno je stanju, potvrđeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra tzv. Kosova, javlja Koha a prenosi Kosovo-online.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IGOR KOJIĆ SLOMLJEN OD BOLA: Drug mu poginuo na Kosovu i Metohiji”

  1. Zašto herojima stavljate inicijale kao da su kriminalci,kad svi znaju njihova imena,a naročito A.K vodja terorističke ,nekad ućk,a sada oblasti pod okupacijom ,Kosovo i paravojne formacije obučene u policijske uniforme, koje drže u pod opsadom srpski živalj AP Kosova i Metohije, uz blagoslov američke administracije i fašističkih struktura EU.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter