Izvor: Kurir
24.12.2023 u 20:32
0

OVU VODITELJKU JE OSTAVIO IGOR KOJIĆ ZBOG NJENOG INTIMNOG SNIMKA: „Razočarao me je, bio je moja velika ljubav“

Jelena Žeželj proslavila se učešćem u "Velikom bratu", bila je u centru skandala zbog intimnog snimka, ali je nakon toga otišla iz Srbije.

okom boravka u rijalitiju započela je vezu sa Stevanom Zečevićem Zekom, koji je po napuštanju kuće Velikog brata sa još dvoje učesnika poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Igor Kojić je ostavio zbog intimnog snimka

Nakon napuštanja rijalitija, Jelena je započela vezu sa Igorom Kojićem, međutim, samo nekoliko dana posle saznanja da su u ljubavnom odnosu, Jelena se našla u centru skandala kada je u javnost isplivao njen intimni snimak.

– Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav – rekla je svojevremeno Jelena i dodala:

– Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo.

Uživa u luksuzu u Americi

Međutim, godinu dana nakon toga Jelena se zaljubila u sadašnjeg muža Nemanju Seležana, dala je otkaz i sa njim se odselila u Ameriku, budući da on tamo radi kao profesor na jednom fakultetu.

Lepa Jelena se udala 2014. godine, a ostvarila se i u ulozi majke. Pored ćerke Mie, imaju i starijeg sina Stefana, koji je napunio sedam godina, a porodica Seležan živi izuzetno luksuznim životom.

Igor Kojić je u vezi sa poznatom glumicom, a šta o njoj kaže Keba Kojić pročitajte u odvojenom tekstu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter