Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
10.12.2023 u 11:04
0

MISLILA JE DA JE NIKO NE SNIMA: Jedna od najlepših žena sveta uhvaćena u ludom provodu u Beogradu (FOTO)

Poznata glumica i model, Olga Kuriljenko, inače jedna od najlepših žena sveta, snimljena je sinoć u jednom prestoničkom klubu kako uživa i provodi se.

Naime, ova glumica, najpoznatija po ulogama Bondove devojke Kamil Montes u filmu „Quantum of Solace“ i Taskmastera u filmu „Black Widow“, i sama je, slučajno, postala deo jedne tačke, a nju su izvođači izabrali kao „pomoć iz publike“.

Olga se silno zabavila, a snimci njenog ludog provoda osvanuli su na društvenim mrežama.

Printscreen/Instagram/olgakurylenkoofficial

Podsetimo, Olga Kuriljenko je ukrajinsko-francuska glumica i model. Rođena je 1979. u Berđansku, sa 16 godina je otišla u Pariz, da se bavi modelingom. Glumačku karijeru je počela 2004. godine, u filmu Hitman 2007. je zabeležila prvu veliku ulogu, a slavu je stekla kao Kamil Montes u filmu Quantum of Solace, kao Bond devojka.

Glumila je i u filmu Terensa Malika „To the Wonder“ 2012, u mračnoj komediji Sedam psihopata iste godine, sa Tomom Kruzom u filmu Oblivion 2013, u filmu Terija Gilijama „Čovek koji je ubio Don Kihota“ 2018, u Netflix-ovoj mini seriji „Treason“, superherojskom filmu „Crna udovica“ 2021, a najsvežija uloga joj je u filmu Extraction 2 od ove godine, gde glumi uz superzvezdu Krisa Hemzvorta.

TEA TAIROVIĆ SE EMOTIVNIM REČIMA OBRATILA MAJCI: Bila sam i na stubu srama

Ogla je u modelingu za kratko vreme postala svetsko ime, dok se nije 2006. povukla i posvetila glumi: pojavila se na naslovnim stranicama magazina Madame Figaro i Marie Claire, a postala je zaštitno lice brendova Bebe, Clarins, i Helena Rubinstein. Hodala je za Roberta Kavalija, a pojavila se u katalogu Victoria’s Secret.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter