Izvor: happy
12.02.2024 u 18:29
0

MLAĐI MUŠKARAC „ODLEPIO“ ZA DAROM BUBAMAROM: Poklonio joj sat od 30.000 evra – isplivali ŠOK detalji flerta

Ona je pre par godina uživala u vezi sa 21 godinu mlađim dečkom Tonijem

Poznato je da je Dara Bubamara slaba na mlađe muškarce.

Ona je pre par godina uživala u vezi sa 21 godinu mlađim dečkom Tonijem, a sada je na nju ponovo bacio oko mlađi muškarac, koji je obasipa skupocenim poklonima, prenose domaći mediji.

Novosađanka je nedavno dobila i sat marke „roleks“, a luksuznim časovnikom odmah se pohvalila preko društvenih mreža.

Dara je navodno papreno skup poklon dobila od momka koji već duže vreme pokušava da je smuva, a koji je od nje mlađi skoro dve decenije.

– Daru taj dečko ganja već neko vreme. Znaju ga svi po gradu, zgodan je i lep, pravi alfa-mužjak! Iz Vojvodine je i jeste tatin sin, ali ima i svoj uspešan biznis. Njemu taj „roleks“ od tridesetak hiljada evra ne znači mnogo, ima on love koliko hoćeš, ali zna da Dara nosi skupu garderobu, oduvek vozi besne autobomile i voli dobre satove, pa je odrešio kesu. Čudno mi je da je ona to uopšte objavila jer u poslednje vreme ne voli da se toliko priča o njenom privatnom životu i krije ga kao zmija noge – priča Darina bliska prijateljica za medije pa dodaje:

– Odlepio je mali! Slao joj je i cveće nakon svirki, svaki put po 101 ružu. Njoj se on dopao, kaže da je njen tip, brz, urban, istetoviran i napucan. Svi iz Darinog okruženja navijaju da njih dvoje budu zajedno, a da li će Dara da poklekne, ostaje da vidimo – završava drugarica.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter