Izvor: Happy BSC
03.03.2024 u 10:11
0

MNOGI SU SE ČUDILI ŠTO SE NIJE OGLASILA: Marija Šerifović otkrila šta misli o pobednici Pesme za Evroviziju (FOTO)

Oni koji prate našu i veliku Evroviziju znaju da vrlo rado komentariše dešavanja, ali komentar je ovog puta izostao

U jeku nacionalnog takmičenja Pesma za Evroviziju, mnogi su se čudili zašto se naša jedina pobednica, Marija Šerifović ne oglašava na društvenim mrežama.

Oni koji prate našu i veliku Evroviziju znaju da vrlo rado komentariše dešavanja, ali komentar je ovog puta izostao.

Međutim, kada je sinoć objavljeno da je ona predsednica stručnog žirija Pesme za Evroviziju, svima je bilo mnogo jasnije zašto su njeni profili na društvenim mrežama ostali nemi.

Međutim, ona se po završetku takimičenja oglasila na svom Tviter, odnosno Iks profilu i sve rezimirala.

– Da rezimiram! TeyaDora najbolja i zasluzeno ide u Svedsku. Zelim joj svu srecu! Rts-u cestitke na odlicnom show-u. Kolegama iz zirija hvala na postenom glasanju i sto niko nikome nije zevao u papire Ja sada idem u hibernaciju. Cujemo se u maju. Studio. – napisala je Marija, pa možemo očekivati da ćemo uživati uz njene komentare sa Evrovizije.

Osim Marije, članovi stručnog žirija bili su Sajsi MC, Žika Zana, Aleksandar Sendlar, Dejan Petrović i svi su imali drugačije favororite, pa je i bodovanje bilo „šareno“.

Žika Zana dao je Zejni 8 poena, Leni Kovačević dao je 10 poena, a 12 poena je otišlo Dušanu Kurtiću.

Ivana Rašić, odnosno Sajsi MC glasala je: Zejni 8 poena, Zorji 10 poena, a 12 poena Teya Dori.

Dejan Petrović je Zorji dao 8 poena, Teya Dora je dobila 10 poena, Breskvica je dobila 12 poena.

Aleksandar Sedlar je svoje poene podelio na sledeći način: Konstrakti 8 poena, Zorji 10 poena, a 12 poena je otišlo Hristini i pesmi „Bedem“.

Marija Šerifović je svoje poene podelila na sledeći način: Zejna 8 poena, Zorja 10, Teya Dora 12.

Onače, pobednica Evrovizije 2007. godine u Helsinkiju ponela je crnu majicu na kojoj je na ćirilici i latinici pisalo „Dolazi ljubav“, što je naziv pesme koju je objavila nakon što je preko surogat majke dobila naslednika Maria.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter