Izvor:
13.11.2019 u 15:28
0

KRALJU U ČAST I KONCERT I KNJIGA: Rade Vučković zapevao hit Šabana Šaulića! (FOTO, VIDEO)

Legendarni Rade Vučković kompozitor i pevač bio je gost Happy portala. Rade je najavio da nas 24. decembra očekuje njegov solistički koncert u "Kombank areni" u Šabanovu čast. Najavljeno je puno gostiju, Halid Bešlić, Šerif Konjević, Ilda Šaulić, Boris Bizetić

U pripremi je knjiga koja će biti posvećena kralju narodne muzike, Šabanu Šauliću:

– Nadam se da ću uskoro naći vreme da je završim, zvaće se "On i ja", tu sam prepričavao anegdote o našim druženjima, o našim porodicama, pričao sam o ljudima koje smo upoznavali, o našim turnejama po Australiji, Americi, Evropi bilo je tu mnogo lepih stvari koje će zaitrigirati čitaoce. Šaban i ja smo pola veka proveli zajedno, to je više od jednog života. Pesme govore o nama – zapevao je Rade za sve gledaoce Happy portala pogledajte u videu:

Ovo hit koji imate prilike da čujete u videu je pesma koju je Rade Vučković napisao, a Šaban Šaulić otpevao. Mnoge pesme koje su nastale ne bi bile toliko popularne da ih kralj narodne muzike nije otpevao.

Mi smo voleli da izlazimo po kafana i da se družimo, bilo je puno noćnih lokala, Beograd je živeo životom koji danas ne postoji i neće ga biti. Biće godišnjica u februaru, i veliki koncert u Areni, posle toga ću organizovati promociju – rekao je Rade.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter