Izvor: Tanjug
28.02.2021 u 22:10
0

Održan koncert posvećen Vladi Divljanu u Kolarcu

Prvi od dva „Koncerta u čast Vlade Divljana“ održan je večeras u na sceni Kolarca.

Koncerti su prvobitno bili zakazani za 7. i 8. februar, ali su pomereni za 28. februar i 1. mart usled bolesti jednog od članova sastava „(Ne)normalni).

NAJVAŽNIJE

EKSLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovako je bilo patrijarhu Porfiriju i Dodiku u Jasenovcu!

PATRIJARH PORFIRIJE U MANASTIRU JASENOVAC: „Zlo je ovde pokazalo lice, dolazim da se preispitam pred bezbrojnim mučenicima“ (FOTO)

SRBIJA na 6.mestu po broju vakcinacija na milion stanovnika

KORONA PO GRADOVIMA: Ovo si nova žarišta pored Beograda!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Korona ne jenjava, preminulo 14 osoba!

Večeras kompletiran sastav (Ne)normalni) i Prijatelji oživeli su u Kolarcu pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa su deo repertoara činili i najveći hitovi antologijske i neprolazne rok grupe „Idoli“.

Na samom početku protagonisti koncerta su pozvali publiku da minutom ćutanja odaju počast nedavno preminulom kantautoru Ðorđu Balaševiću.

Onda je usledilo izvođenje najomiljenije pesme omiljene pesme Vlade Divljana „Rusija“.

NE PROPUSTITE: 

DODIK: Otkrivanje istine o Jasenovcu svakodnevni i trajan zadatak

KOKEZA ODBIO POLIGRAF: Nije odgovorio na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića

PRIVEDEN SLAVIŠA KOKEZA!

NAPADI NA SRBE: Izboden mladić u Kosovskoj Mitrovici!

ŠOK U HRVATSKOJ: Iznenada PREMINUO gradonačelnik Zagreba Milan Bandić!

Gost večeri bio je Zdenko Kolar, član legendarnih „Idola“ i muzičar koji je dugo godina svirao i sarađivao s Vladom Divljanom u njegovim sastavima „Nevladina organizacija“, „Vlada Divljan & Old Stars Band“.

Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine svirali su Bojan Gluvajić, član benda „Ničim izazvan“, Sara Vučenović (violončelo) i Ljuba Miodragović (ukulele).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter