Izvor: Telegraf
13.01.2023 u 11:03
0

ŽIVOT JE NIJE MAZIO, IZGUBILA SINA, OCA NAŠLA MRTVOG, A ODALA SE I POROCIMA: Ćerka kralja rokenrola umrla u 54. godini!

- Teškog srca moram da podelim razarajuće vesti, da nas je napustila moja divna ćerka Liza Mari - rekla je Prisila Prisli

Liza Mari Prisli (54), jedina ćerka Elvisa Prislija umrla je u 54. godini posle srčanog zastoja koji je doživela, saopštila je njena majka, Prisila Prisli.

– Teškog srca moram da podelim razarajuće vesti, da nas je napustila moja divna ćerka Liza Mari – rekla je Prisila.

Liza Mari je ranije hitno prtebačena u bolnicu nakon što je doživela potpuni srčani zastoj. Nekoliko sait se nalazila u veštačkoj komi i u teškom stanju.

Njena majka Prisila viđena je kako stiže u bolnicu Vest Hils, u Los Anđelesu, da bi bila pored ćerke sat vremena nakon izveštaja o hitnoj medicinskoj pomoći.

 

„PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP“ Novinarka prokomentarisala: U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Kako prenose mediji, izvori su izjavili da je Lizu kućna pomoćnica zatekla bez svesti u spavaćoj sobi i da je njen bivši muž sa kojim živi, davao veštačko disanje dok hitna pomoć nije stigla.

Izvor je dodao da je „neko bar jednom dao epinefrin, poznatiji kao adrenalin, na mestu događaja, kako bi pomogao Lizi Mari da povrati puls“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter