Izvor: Kurir/alo
22.05.2023 u 08:00
0

NA OVAJ NAČIN GOCA TRŽAN VASPITAVA ĆERKU: Otkrila svoje oštre metode roditeljstva, izazvala LAVINU komentara na mrežama

Goca Tržan je prilikom jednog gostovanja u emisiji progovorila i na temu roditeljstva, te je objasnila koje su to najveće greške današnje omladine i roditelja. Njeni reči izazvale su iznenađujuće reakcije na mrežama.

– Toliko podilazimo svojoj deci, da naša deca današnja nemaju realnu predstavu o tome koliko znaju, jer im se i u školi podilazi. Roditelji dolaze u školu da objasne profesorima kako njegovo dete ne zaslužuje trojku, nego četvorku. Jer je njegovo dete najpametnije. Meni moja ćerka kada je došla sa bilo kojom pričom o školi, ja sam rekla „Dobro, saslušaću te, ali me ne zanima, izbori se bre!“- rekla je Goca.

Nakon njenih reči mnogi su joj uputili reči podrške.

„E ako si im rekla, bravo!“, „Svaka reč zlata vredna!“, „Bravo, Goco!“…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter