Izvor: agencije
18.03.2024 u 12:57
0

Najnovije vesti o Kejt Midlton i princu Vilijamu izazvale histeriju na mrežama: Ovo je istina o crnoj boji BBC-a i „važnom saopštenju palate“

Kejt Midlton već je ozbiljno zabrinula Britance, ali i svet, a sada su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije koje su dodatno uznemirile javnost. Naime, brzo se raširila informacija da je BBC-u, britanskom javnom servisu rečeno da "bude na oprezu zbog važnog saopštenja kraljevske porodice", kao i da je BBC na Iksu promenio logo u crnu boju. Istina je da je logo BBC-a na glavnoj stranici na Iksu uvek crn, kao i da ni sa jedne strane nema potvrde o "važnom saopštenju palate".

Najnovije vesti o Kejt Midlton

Na mrežama i dalje kruže glasine o tome gde se nalazi Kejt Midlton, princeza od Velsa, koja nije viđena u javnosti od Božića, nakon što je imala operaciju abdomena.

Tako su se pojavile informacije da je BBC-u rečeno da „bude na oprezu zbog saopštenja kraljevske porodice“.

Viralni postovi na mreži Iks sugerišu da je BBC, britanski javni emiter, „u pripravnosti“ za neodređeno veliko saopštenje kraljevske porodice u narednim danima, ali čelnici BBC-a nisu potvrdili ove informacije.

BBC nije odgovorio na pitanje Forbsa da li su upozoreni na bilo kakvu najavu kraljevske porodice, stoga se sada pretpostavlja da velikog saopštenja neće ni biti, već da je reč o lažnoj uzbuni na mrežama. Ali, ovo nije jedina uzbuna koja je podignuta.

Crn logo BBC-a

Prethodnih dana mnogi korisnici Iksa tvrde da je glavni logo BBC-a postao crn, zbog navodne predstojeće krize u kraljevskoj porodici.

Međutim, činjenica je da je BBC logo uvek crn. BBC koristi nekoliko različitih boja za različite segmente. Na primer, njihov logo vesti je crven, dok je sportski žut. Međutim, glavna stranica je uvek crna. Jednostavna provera na jasno pokazuje da je BBC logo uvek bio crn na različite datume.

Nestanak princeze od Velsa

Meseci tokom kojih se Kejt nije pojavila u javnosti podstakli su spekulacije na društvenim mrežama o tome gde se tačno nalazi. Kensingtonska palata je 17. januara objavila Kejtinu operaciju abdomena i navela „da je na osnovu trenutnih medicinskih saveta malo verovatno da će se vratiti dužnostima pre Uskrsa“.

Spekulacije su naglo porasle prošle nedelje, kada je porodica objavila fotografiju Kejt Midlton sa decom. Kensingtonska palata je 10. marta podelila fotografiju Kejt i njeno troje dece za koju su rekli da ju je snimio Vilijam, princ od Velsa. Ubrzo nakon što je slika objavljena na mreži, korisnici društvenih medija počeli su da tvrde da je digitalno izmenjena. Nekoliko sati nakon što je objavljena, nekoliko novinskih agencija povuklo je sliku rekavši da je „izvor manipulisao slikom na način koji nije ispunjavao standarde za fotografije AP-a“. Dan kasnije, Kensingtonska palata je objavila izjavu koju je potpisala Kejt i koja je uključivala izvinjenje i tvrdnju da je ona „fotograf amater“ koji „eksperimentiše sa uređivanjem“. Taj niz događaja doveo je do nepotvrđenih tvrdnji na mreži da je Kejt bila u komi i tvrdnje da je Vilijam imao aferu i da je Kejt planirala da ga napusti.

zdaja princa Vilijama

U jednom od najtežih perioda u životu, Kejt Midlton je želela podršku svojih najbližih, naročito supruga princa Vilijama. Ipak, čini se da je ona izostala. Vilijam tokom svih ovih dana, kada se Kejt suočila sa skandalom oko editovanja porodične fotografije i teorijama zavere o zdravstvenom stanju, nije javno stao u odbranu svoje supruge.

Naprotiv, pustio je nju da prva stoji na udaru javnosti i kritičara, dok se on povukao. Da stvar bude još gora, ponovo se, i to glasno, u Britaniji pominje žena sa kojom navodno vara suprugu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter