Izvor: NOVA.RS
18.03.2024 u 14:09
0

SKANDAL „KEJT“ PRETI DA DESTABILIZUJE BRITANSKU MONARHIJU: Ovo se nije desilo decenijama

Slika Kejt Midlton i njeno troje dece našla se u centru pažnje, ne toliko zbog činjenice da je to bila prva slika princeze od božićne ceremonije u decembru, kada je poslednji put viđena u javnosti, već zbog toga što je ta fotografija očigledno rezultat fotomontaže, zbog čega je nekoliko agencija i uklonilo sa svojih portala. Kejt se sada lično izvinila za "zabunu" koja je nastala spornom fotografijom i rekla da se sama "zaigrala" u fotošopu. Evo kako je došlo do skandala u čijem je centru princeza od Velsa.

Kada i zašto je fotografija objavljena?

Fotografija je objavljena u nedelju ujutru na nalozima Kejt Midlton i princa Vilijama na društvenim mrežama povodom proslave Dana majki, a prikazuje Kejt sa njeno troje dece – prinčevima Džordžom i Luisom i princezom Šarlot.

Ispod slike pisalo je: „Hvala vam na lepim željama i kontinuiranoj podršci u poslednja dva meseca. Svima želim srećan Dan majki. C“. U natpisu se takođe navodi da je fotografiju 2024. godine uslikao princ Vilijam.

MARINA TUCAKOVIĆ JE PRED SMRT OTKRILA ISTINU O ODNOSU KARLEUŠE I CECE: Sada je sve ISPLIVALO, da li je MOGUĆE?

Analiza podataka fotografije koju je uradila jedinica za podatke i forenziku Skaj Njuza otkrila je da je slika sačuvana u softveru za uređivanje fotografija „Adob Fotošop“ dva puta na Meku, ali nije jasno da li je sačuvana na istom uređaju. Fotografija je prvi put sačuvana u petak uveče u 21.54, a drugi put u subotu ujutro u 9.39. Slika je snimljena u Adelajd kotidžu, porodičnom domu u Vindzoru, na fotoaparatu Kenon 5D mark IV, koji se prodaje po ceni od 2.929,99 funti i koristi Kenon objektiv od 50 mm po ceni od 1.629,99 funti, piše Skaj njuz.

Kraljevska porodica redovno objavljuje sopstvene fotografije kako bi obeležila porodične prilike, uključujući rođendane i Božić. Ovo je prva fotografija koju je Kensingtonska palata objavila otkako je Kejt (42) u januaru imala operaciju abdomena. Mediji su takođe objavili i paparaco snimak princeze prošle nedelje kada je primećena u automobilu koji je vozila njena majka Kerol Midlton u blizini zamka Vindzor.

Kejt je poslednji put viđena u javnosti na Božić 2023. godine, kada se pridružila ostalim članovima kraljevske porodice na crkvenoj službi.Princeza je ranije ove godine skoro dve nedelje provela na Londonskoj klinici. Palata je otkrila samo nekoliko detalja o njenom zdravstvenom stanju, između ostalog da nije u pitanju rak. Tada je takođe navedeno i da se očekuje da se princeza vrati na službene dužnosti posle Uskrsa i da će javnost o zdravstvenom stanju princeze biti samo kada budu postojale značajne nove informacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter