Izvor: BSC HAPPY/24sedam
31.12.2023 u 21:51
0

PUT DO MUŠKOG SRCA VODI PREKO STOMAKA? Evo šta Nataša Bekvalac misli o tome

Nataša Bekvalac izazove pažnju svojim izjavama, a sada je govorila o svom radu u kući. Pevačica kaže da ume da bude domaćica, ali se ne zamara mnogo.

– Jesam domaćica ponekad u svojoj kući, ali sad ne mogu da lažem i kažem da dane provodim čisteći, spremajući i kuvajući zato što ja za to vreme radim neke produktivnije stvari. Ponekad radim i to, ali moja kuća je uvek besprekorna, moja deca su savršeno uredna i svaki dan imaju kuvani ručak, tako sam nekako uredila svoj život – izjavila je Bekvalčeva.

SVI PRIČAJU O NOVOGODIŠNJEM STAJLINGU ANE IVANOVIĆ: Bivša teniserka zablistala u ležernoj svilenoj haljini i oduševila fanove (VIDEO)

Nataša nije od onih koji smatraju da put do muškog srca kreće preko stomaka.

– Iskreno, uvek bih izbegla muškarce kojima moram prvo da stavim kašiku u usta, a onda da me udahnu, pa sad shvatite to kako hoćete! Ne znam koje su te žene koje zavode muškarce preko stomaka, ali kod mene to nije slučaj – ispričala je pevačica, koja nikada nije zavodila muškarce u novogodišnjoj noći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter