Izvor: TELEGRAF
29.10.2023 u 13:43
0

NOVI DETALJI SMRTI METJUA PERIJA: Policiji stigao poziv u 16:07, u đakuziju ga pronašao asistent

Policija ovo tretira kao istragu smrti

Zvezda serije „Prijatelji“, Metju Peri preminuo je u 54. godini nakon što se udavio u svom đakuziju kod kuće.

Ekipa Hitne dobila je poziv u 16:07 časova, nakon čega su došli u kuću glumca i ustanovili smrt.

Sada su isplivale nove informacije u kojima se navodi da je glumac navodno igrao dva sata Piklbol ranije tokom dana, pre nego što je poslao svog asistenta da nešto obavi.

Kada se asistent vratio, Peri je bio u svojoj hidromasažnoj kadi, ali nije reagovao. Lekari su pokušali da ga spase, ali pokušaji da ga ožive bili su neuspešni i on je proglašen mrtvim na licu mesta u očiglednom davljenju, ali nije odveden u bolnicu.

Policajci iz odeljenja za pljačke i ubistva Policijske uprave Los Anđelesa takođe su poslati u kuću u Pacifik Palisadesu, ali izvor je rekao da na licu mesta nisu pronađeni droga ili znaci prljave igre.

Policija ovo tretira kao istragu smrti, a očekuje se da će medicinski istražitelj okruga Los Anđeles obaviti obdukciju kako bi utvrdio uzrok i način smrti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter