Izvor: KURIR/BLIC
08.01.2023 u 13:58
0

„OTKAD SI SE RAZVELA, SUKNJA SVE KRAĆA!“: Zorica Brunclik ISPROZIVALA Sanju u emisiji

Voditeljka Sanja Marinković je u prazničnom izdanju svoje emisije, između ostalog, ugostila i pevačicu Zoricu Brunclik, koja ju je u jednom trenutku isprozivala zbog kratke haljine.

Naime, Sanja se pojavila u ultra kratkoj haljini, koja je istakla njene vitke noge, a pevačica je prokomentariala bez dlake na jeziku Sanjin izgled.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– „Ti, bre, otkad si se razvela suknja ti je sve kraća!“, rekla je Zorica u emisiji.
– „Ja sam rekla da ja što sam bila pametna, bila sam. Od sada idem samo na ovu varijantu“, poručila je Sanja Marinković i nasmejala sve.

Podsetimo, Sanja je neko ko često ističe kako brine o svom izgledu. Ona sa svojim pratiocima na Instagramu deli savete kao i fotografije na kojima trenira i zdravo se hrani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter