Izvor: KURIR/BLIC
14.05.2023 u 22:54
0

OTKRILA ZAŠTO JOJ SE SVIĐA NAŠ PREDSTAVNIK! AUTORKA „HARIJA POTERA“ DALA KOMENTAR O LUKU BLEKU

Luk Blek, predstavnik Srbije, zablistao je u finalu Pesme Evrovizije 2023. Njegov nastup podržale su mnoge slavne ličnosti, a jedna od njih je i Dž.K. Roling, autorka knjiga "Hari Poter".

 

Najpoznatija svetska književnica oglasila se na svom Tviter profilu i podelila sa korisnicima ove mreže koliko joj se predstavnik Srbije dopao.

jedna od korisnica pomenute mreže uporedila je Luku sa jednim od čuvenih romana Roulingove, sa čime se i književnica složila.

– U pravu si za Srbiju. Zbog toga je i volim! – napisala je ona.

Pored Srbije, poznata spisateljica oglasila se i povodom nastupa „Leta 3“, koji su predstavljali Hrvatsku na ovogodišnjem Evrosongu.

Ona je istakla da su je hrvatski predstavnici ostavili bez teksta:

– Retko sam bez reči. Hrvatska – napisala je i dodala:

– Bilo je genijalno. I ludo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter