Izvor: Kurir.rs
21.05.2023 u 09:34
0

OVA PRELEPA DOKTORKA JE ĆERKA MIRE ŠKORIĆ! Udala se prošle godine, a zanimanje supruga je pravi luksuz!

Ćerka Mire Škorić se gotovo nikada nije eksponirala u medijima i javni život je ne zanima, zbog čega malo ko zna kako izgleda pevačicina naslednica, ali mnogi se osim uspešnoj karijeri, dive i njenoj nestvarnoj lepoti.

Lepa Milica je završila medicinski fakultet i radi kao doktorka, a Mira je nju dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem.

Milica je inače izgovorila sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem izabraniku prošle godine, a svadbenom veselju koje je upriličeno u jednom elitnom restoranu, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti.

Budući da Milica Jeremić nikada nije volela da se eksponira u javnosti, identitet njenog izabranika ostao je nepoznanica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

Jedino što se zna jeste da se zove Sebastijan i da je zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa.

Mira je i ranije isticala koliko je ponosna na ćerku Milicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MJK (@jeremiceva)

– Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem – rekla je Mira jednom prilikom.

JANA UHAPŠENA NA AERODROMU U CIRIHU Prespavala u zatvoru, pa je prvim letom vratili u Srbiju! Ovaj kolega je javno PONIZIO
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter