Izvor: Kurir.rs
21.05.2023 u 09:30
0

JANA UHAPŠENA NA AERODROMU U CIRIHU Prespavala u zatvoru, pa je prvim letom vratili u Srbiju! Ovaj kolega je javno PONIZIO

Pevačica Jana Todorović trebalo je da peva u Luksemburgu pre nekoliko dana, a kako prenose bosanski mediji, uhapšena je na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da peva.

Kako prenose mediji, prespavala je u zatvoru, a onda su je prvim letom prebacili za Beograd. Naime, Švajcarci su jako rigorozni po tom pitanju, ali da je u Cirih doletela avionom iz Nemačke, s obzirom na to da je državljanka Evropske unije, do ovoga možda ne bi ni došlo.

Todorovićeva je trebalo da peva zajedno sa Ljubom Aličićem, ali su organizatori našli brzo zamenu u Emini Tufo, koja je boravila u blizini.

Pevač Ljuba Aličić je na početku svog nastupa pozdravio publiku i tom prilikom je isprozivao koleginicu.

„A Janu nek je sramota što nije došla“, rekao je pre nego što je počeo da peva.

BILA JE PRVA DAMA KOJA JE DOBILA OSKARA, BEZ IZGOVORENOG SLOVA: Njena lepota je paralisala, ali joj je život priredio tragičnu sudbinu (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter