Izvor: Alo.rs
31.08.2023 u 22:44
3

OVO SU SVI MOMCI CECE RAŽNATOVIĆ: Evo koga je sve sem Arkana volela

Ljubavnu priču Cece i Željka Ražnatovića gotovo svi znaju, a nakon njegove smrti, pevačica intimu čuva za sebe.

Ceca je iznenadila mnoge kada je prethodne godine ponosno govorila o ljubavi sa Bogdanom Srejovićem, a mnogi su zaboravili da on nije jedini muškarac sa kojim se javno pojavljivala.

Naime, sada se na društvenoj mreži TikTok pojavio snimak na kojem su svi momci Cece Ražnatović.

Vladan Lukić

Vladan je bivši igrač Crvene Zvezde sa kojim je balkanska diva uplovila u vezu davne 1989. godine kada je imala svega 16, dok on 18 godina. Spekulisalo se da par planira i veridbu, međutim bivši reprezentativac jugoslavije nakon godinu dana otišao je na odsluženje vojnog roka, te su odlučili da vezu okončaju, a mediji su prenosili da je Ceca upravo Vladanu posvetila pesmu „Pustite me da ga vidim“.

CECA POKAZALA KAKO KORISTI ODMOR- dok su joj deca van Srbije

Dejan Marjanović Šaban

Šaban je važio za žestokog momka. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba “Bojan Stupica”, a Marjanović je u to vreme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije.

Hajrudin Haro Samardžić

Dok je živela u Švajcarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom. Sa njim je bila u vezi tri godine, a njihova romansa nije naišla na odobravanje javnosti.

Željko Ražnatović Arkan

Tokom boravka u Evropi, dok je prelistavala nemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima “ugledala najljepšeg muškarca na svietu”. Verili su se 1995, a njihovo venčanje u medijima je nazivano “svadbom decenije”. Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.

Andrej Kujundžić

Pevačica i reli vozač upoznali su se preko zajedničkih prijatelja a romansa je počela na snimanju njegove emisije “Top speed”. Bili su zajedno tri meseca, da bi se nakon toga Kujundžić vratio supruzi Marini.

CECA I ANASTASIJA NA TRIBINI: Ražnatovići bodre Gudelja iz prvih redova, evo ko im pravi društvo

Vladimir Cvetković

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

Vladimir Vuksanović

Vlada i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji.

Bogdan Srejović

Ugostitelj Bogdan Srejović i pevačica bili su zajedno godinu dana. Ova veza je počela malo pre nego što je vest stigla u medije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile. Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “OVO SU SVI MOMCI CECE RAŽNATOVIĆ: Evo koga je sve sem Arkana volela”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter