Izvor: Alo.rs
03.03.2024 u 12:45
0

POSLE OVE PORUKE SVE JE JASNO: Evo šta je Anasatsija poručila POBEDNICI EVROVIZIJE

Teya Dora je inače saradnica sa Anastasijom i autor je nekoliko njenih pesama.

Anastasija Ražnatović od početka festivala PEZ nije krila da navija i podržava Teya Doru.

S tim u vezi ona je sada na svom Instagram profilu objavila snimak na kojem pevačica drži u rukama pobednički trofej i čestitala joj na velikom uspehu.

– Bravo mačko! Zaslužila si – poručila je Anastasija.

– Kada mi je Marija dala 12 poena već sam znala da sam pobedila. Inače, na binu sam izašla sa žvakom u ustima. Baš sam bila zbunjena. Sve ovo je neočekivano bilo za mene. Kada je krenulo glasanje, osetila sam se da sam otišla kući, ali sada polako kapiram šta mi se dešava. Nisam videla majku, nisam nikoga stigla da vidim – rekla je pobednica nakon što je saznala da će biti ovogodišnja predstavnica Srbije u Malmeu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter