Izvor: HappyBSC
25.10.2021 u 17:25
0

VELIKA TUGA: Preminuo poznati srpski glumac

Radovan Miljanić, jedan od velikana srpske pozorišne scene, preminuo je jutros iznenada u 69. godini nakon kraće bolesti, potvrdili su iz Narodnog pozorišta. 

PROČITAJTE JOŠ:  Delo Milice Tomović će prvi put biti prikazano na Festivalu autorskog filma!

Miljanić je svoju poslednju ulogu odigrao u predstavi Narodnog pozorišta „Vasa Železnova i drugi“ sa Ljiljanom Blagojević i Petrom Božovićem pre nekoliko dana. Pokojni glumac je bio vrlo angažovan protekle nedelje i spremao se čak i za nastup u predstavi „Nečista krv“.

PROČITAJTE JOŠ:  POKLONITE NEKOME BUKET: Šta BOJA cveća koju ste odabrali poručuje?

Tokom blistave glumačke karijere, Miljanić je ostvario brojne zapažene uloge kako na pozorišnoj sceni, tako i u filmovima. 

Radomir Miljanić je rođen u Pančevu 1952. godine. Diplomirao 1979. godine na FDU u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. Takođe, Miljanić je bio veliki prijatelj sa Borisom Komnenićem.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter