Izvor:
24.10.2019 u 20:22
0

USUDITE SE DA PROBATE: Dođite do vrha, pređite OVOLIKO stepenika i videćete OVAKAV zalazak sunca! (FOTO)

Među brojnim prepoznatljivim znamenitostima Njujorka nalazi se i jedna manje poznata, ali ništa manje zanimljiva.

Umetnički oblikovana građevinska struktura nazvana Vesel (engleski, The Vessel), čije staze i mostove povezuje ukupno 2.500 stepenika, deo je novoformiranog kvarta Hadson jards.

Vesel je otvoren u martu i za samo pola godine postao jedna od atrakcija koja privlači veliki broj posetilaca. U vreme najveće posećenosti, na njegovim stepenicama i mostićima je kao u košnici.

Sa svakog svog nivoa i sa svih strana Vesel pruža pogled na okolne delove "Velike jabuke", kao i izvanrednu priliku za fotografisanje.

Dok se penjete ka vrhu, odrazi grada sa reflektujućih površina iznad vaših glava ostavljaju utisak da ste u sobi sa ogledalima.

A kada stignete do vrha, Vesel možete da sagledate u punoj njegovoj veličini.

Pogled se odatle pruža na jedan od najprepoznatljivijih simbola grada – Empajer stejt bilding, kao zalazak sunca iznad reke Hadson.

Izvor: b92.net
Foto: upi.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter