Izvor: Alo
25.11.2023 u 10:16
0

RAŽNATOVIĆI U NOĆNOM PROVODU: Cecina snajka blista u klubu, trudnoća joj baš prija

Bogdana je na sebi imala karirani sako i belu majicu, isfeniranu kosu je pustila, stavila je crveni karmin i osmeh nije skidala

Snajka Cece Ražnatović, Bogdana Ražnatović, nedavno je objavila da se po treći put nalazi u blagoslovenom stanju, ali to je nije sprečilo da se provede u noćnom izlasku.

Naime, ona je i predhodna dva puta bila aktivna trudnica, izlazila je, a sada je njena sestra objavila snimak iz provoda na kom vidimo Bogdanu kako nasmejana pozira.

Bogdana je na sebi imala karirani sako i belu majicu, isfeniranu kosu je pustila, stavila je crveni karmin i osmeh nije skidala.
Njoj je društvo pravio i suprug Veljko Ražnatović, koji se takođe, oglasio na mrežama.

Inače, Veljko i Bogdana imaju dva sina, Željka i Krstana, a Ražnatović je ranije otkrio da ne krije da bi voleo da njegovi naslednici krenu njegovim koracima i postanu sportisti.

– To je najlepše što možeš da budeš, sportista. Što dalje od javnog sveta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan. – rekao je on jednom prilikom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter