Izvor:
12.08.2019 u 17:21
0

Bivši dečko pustio njen PO*NO SNIMAK: SPREMNA JE DA UĐE U OSMU SEZONU PAROVA I POKAŽE SE U PRAVOM SVETLU?! (FOTO)

FANOVI APSOLUTNO SIGURNI: ONA ĆE BITI POBEDNICA OSME SEZONE, SVI ĆE GLASATI ZA NJU?! (FOTO)

Pevačica Sanja Stojanović 2007. godine se pojavila u jednom muzičkom takmičarnju, i iako se nadala da će ostvariti uspešnu karijeru sve je palo u vodu kada je u javnost isplivao njen porno snimak sa bivšim dečkom. O eksplicitnim cenama se danima pričalo, a spekulisalo se da je video objavio upravo njen bivši dečko. Sanja nije htela da odgovori na ove navode, a ono što je sigurno jeste da je njenoj karijeri ovaj klip itekako naškodio.

MNOGI ŽELE DA SU NA NJEGOVOM MESTU: ON TRAŽI NEVEROVATNE USLOVE, RAZLOG JE SAMO JEDAN! (FOTO)

Ona se u javnosti pojavljivala davne 2010 godine, i tada je pokazala svoje fizičke promene u odnosu na svoj prvi javni nastup! Ubrzo nakon toga potpuno se posvetila svojoj porodici koja joj je bila jedina podrška u svemu što radi. Sada je nakon tog velikog skandala postoji mogućnost da se pojavi u rijaliti šou programu Parovi, i to u novoj osmoj sezoni!

POSETILI GA NA RADNOM MESTU: Conja kao SAV NORMALAN SVET! (FOTO)

Sanja je bila više nego srećna kada su je pozvali na pregovore, nije nam nikakve detalje pričala ali se vidi po njenoj reakciji da sve ide baš onako kako treba! Hvala Bogu da će konačno imati medijski prostor koji zaslužuje i da neće morati da trpi više bilo kakva podmetanja! Zamislite kako je njoj kao mladoj devojci bilo kada je na samom početku doživela tako strašne stvari! Međutim, postala je samo jača i nema razloga da se bilo čega stidi, jer je pre svega uspešna i ostvarena žena! – rekla je njena bliska prijateljica!

TRIO FANTASTIKO: Marinković i Jelena se sastali sa njim, a ovako su OBELEŽILI SUSRET! (FOTO)

Sanja ima pravo na drugu šansu kao i svi u životu, pa se tako mnogi nadaju da će ova lepotica biti jedna od onih koje će ugledati na vratima najpopularnije vile na Balkanu!

POSTALA JE SAN MNOGIH MUŠKARACA: Nakon ove POZERSKE SLIKE niko NEĆE MOĆI da joj ODOLI! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter